dimarts, 14 de març del 2006

Política "amarilla".





Diu l'enciclopèdia Wikipedia que "prensa amarilla" és: Tipo de prensa sensacionalista que incluyen titulares de catástrofes y variedades de fotografías con información detallada acerca de accidentes, crímenes, adulterios y chanchullos políticos.

Ara, i des de fa dos anys, estem patint i ho dic amb totes les lletres, una autèntica onada de polítíca "amarilla". Les declaracions de Mariano Rajoy d'ahir, espero que siguin la gota que faci obrir els ulls a les persones que pensaben que el PP s'había moderat. Son tan hipòcrites que fan fàstic.

No sols posen en dubte les investigacions de la polícia, fiscals, jutges etc...., al meu modest entendre, posen en perill la democràcia, les institucions de l'Estat, posen en perill la convivència i per si fos poc, proposen "anular" les causes d'un sumari tant dolorós i tot en base a qué?, a unes paraules tretes de context d'una declaració d'un policia i manipulades, un cop més, per la premsa que els és afí.

Ells, segueixen en aquella nit fosca del 13M, dient que ETA tenía la culpa i per guanyar les elceccions ja varen demostrar de qué son capaços, ara sols segueixen aquella línia. Tots i totes sabem qui mana al PP, quí és la "mà fosca", que Rajoy no és més que un titella.

Lo trist, és que molta gent llegueix i escolta aquesta "prensa amarilla" , i pot que molts/tes, ho creguin....

L'acudit de "El roto" ho deixa clar...