dilluns, 6 de març del 2006

Políticament correcte !


Avui estic empipada, porto una estona mirant la premsa i no consegueixo trobar cap mitjà, però ni un, que parli del dia Internacional de la Dona Treballadora, ha passat a ser el dia ¿de la Dona?.
És que ja ningú no recorda el motiu d'aquest dia?, no tenim present el que va representar? les dones que varen morir demanant treballar 10 hores al dia?.

Val, això va passar al 1908, però no és cert que encara moltes dones ho pateixen?, no son milers i milions les explotades tant laboralment con sexualment?.

És a dir, dimecres dia 8 de març, posem en el mateix "cistell" les dones pijas, riques i totalment inútils, figurins i gens productives, amb les que netejen, despatxen carn, estàn en una màquina 9 hores o bé fan tot això i a més cuiden els nens/es i la casa, aquestes son la majoría, som! que punyetes!.

No entenc el motiu, sencillament no l'entenc, anem perdent la identitat, deixem enderrere el puny i fem logos bonics i vistosos que no diuen rés. Mentres, la tant "cacareada" igualtat real, aquella que algú em va dir un dia ja era aqui, la tenen que aplicar per llei, si no, seguiriem on ells volen, a la cuina!.

1 comentari:

Tercera Edad ha dit...

Hola JOANA espero que las Donas podamos hacer todo lo que podamos por la humanidad, que se acabe los malos tratos y las muertes tan desgarradoras una abrazada de tu amiga ENCARNA