diumenge, 15 d’octubre del 2006

Carta oberta a l'Artur Mas

nom



"Senyor",
No vull ser hipòcrita i m'estalvío el "benvolgut", vosté per mi és més aviat "malvolgut".
Avui, tota la premsa d'aquest el nostre estimat país, Catalunya, reparteix, gratuïtament un dvd que els insignes senyors de CiU, vosté al seu capdavant, ens volen regalar amablement.
Aquest dvd, ple de mentires, d'imatges fosques i muntatges manipulats, jo NO el vull.
Avui he decidit no comprar la premsa, avui el Periodico de Catalunya, que llegeixo sempre, el miraré per Internet.
I em sap greu, no m'agrada trencar les meves tradicions dels diumenges, les tardes asseguda a la meva "saleta", amb un café i els diaris a les cames, tranquileta i relaxada, doncs son un gust, avui vosté m'ho ha fotut enlaire.
En fi, vosté vol manar, com tants, ja ho se, però vosté vol manar al preu què sigui.
Sempre he pensat que vosté i el seu serrell no em mereixen cap confiança, però cap!. Sempre han pensat que la senyera era seva, els únics catalans bons els de CiU!, doncs NO, jo soc tan bona catalana com ho pot ser vosté o en Pujol, no se... què opina ell del dvd?.
Vosté no mira de front, vosté somriu com les males persones, de canto, vosté no és sincer i a més, és un mentider.
Pretén ser un senyor i s'ha comportat com un porc, a traició. No li sento fer propostes interessants i engrescadores, sols el sento mirar la paja en ojo ajeno.
No li treuré la raó que el Tripartit no ha funcionat com ens hauria agradat a molts i moltes, però d'aqui a fer el que vosté ha permés, i va un mon sencer. Potser és miri el melic i recordi els documents que CiU va fer destruir als becaris de la Generalitat dos nits seguides després de perdre les eleccions. Camions de brossa que a les 3 de la matinada recollien el que s'havia destruit amb les trinxadores de paper, entre moltes altres coses, és clar.
Espero, de tot cor, que aquesta jugada li surti al revés, com han de sortir les coses que l'afany de poder fan, espero i ho espero amb esperança dolceta, que CiU aquesta vegada tregui els pitjors resultats de la seva història. Ha quedat vosté a l'alçada de qualsevol PP habitual.
Enllaç al diari d'Arturo Mas, molt divertit...

4 comentaris:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ya lo ves maça, al punto que hemos llegado... a partir de ahora la publicidad será anunciar las cosas que tú crees que son malas en el producto de contrincante, ya no hará falta demostrar lo bueno que tú ofreces,la publicidad habrá de basar su fuerza en lo que tú seas capaz de decir de lo que tú piensas del opositor o contrincante, da igual sea verdad o mentira. Ah y no te preocupes nadie pedirá a ningún fiscal que se pronuncie en el tema. O yo no me he enterado, o es que hay una ley donde los políticos, no tienen ningún código ético que cumplir.Si estos son los verdaderos Catalanes realmente siento una gran decepción, que será todavía mayor si después de las elecciones, esta banda obtuviera un buen resultado.Y yo que me había llegado a creer eso del seny... Un abrazo

Anònim ha dit...

Hola Joana... no em crec que vagi a fer aquest comentari, jo sóc bastant apolítica si es que s'hi pot ser... No sé si ho hauras suposat mai, però jo sóc de CIU... la veritat es que jo només llegint-he de la forma com explicavas les coses sabia que eres socialista abans de que aquest blog m'ho confirmes.
Bé primer de tot et diré que no he vist el video. Pero escolto tots els matins Catalunya Ràdio i han "tret" alguns extractes... Si que he de dir que m'han semblat forts i potser, com a la ràdio han dit, això els pot fer perdre votans. També he de dir que m'ha recordat molt a les "maniobres" que fa el PP amb el govern central, però a "lo bestia". Vull dir tot condençat en un dvd.
Però... i aquest es el meu però, que no se si aniré a vota, però si hi vaig segurament tornaré a vota al CIU, he de dir que a les passades elecions l'actitud que va tenir Maragall a mi em va sembla a la "desesperada"... jo diria que s'hagués associat amb el dimoni només per aconseguir ser president. Això sincerament no em va agradar. Maragall m'era simpàtic, però després de les aliances em va caure als peus, sincerament t'ho dic. Per tant els socialistes per mi van perdre punts i els altres dos partits em van semblar uns aprofitats.
Igualment... vale, sé que et puc sembla una mica hipócrita tenint en conte la meva situació actual i en els darrers anys i que hauria de ser partidaria del socialisme, però potser a vegades l'egoisme no sempre es tan dolent, no?

Joana, crec que no t'ofendras pel meu comentari, he intentat ser el més moderada possible.

Víctor ha dit...

Jo no vaig poder faltar a la meva tradició de llegir la premsa... i, digue'm massoca, però vaig veure el dvd... Mira't el meu blog i veuràs el que en penso!


Per cert, com pot ser que no tinguis al teu "sobrino adoptado" entre els blogs linkats...molt malament eh!!

Petonets!

Joana ha dit...

Mármol,
lo bueno de la politica, lo que debería ser bueno, es decir qué proyectos tienes, proponer y hacer.
Ese video para mi es insultante.
No te decepciones, yo soy catalana y sabes qué no soy así... para muestra un botón, grande vale, pero botón!.
Miskah,
com vols què m'enfadi amb tu?, si ets un encant de dona i compartim mil coses.
Què siguis d'un altre partit a mi no em molesta ni mica!.
Ets educada i sols exposes les teves opinions, ni que no les comparteixi, saps que et respecto molt.
Si en Mas segueix així, serà PP en estat pur, espero que canvií de rumb.
Víctorrrrrrrrrrrrrrr,
quina vergonya!!!, no se com no te possat!!.
Ho arreclo ara mateix!.
Molts petons alñs tressss.