diumenge, 15 d’abril del 2007

Vibradors, condons i sexe divers....


Cada cop és més complicat, entendre i fins i tot explicar.
A una ¿senyora? li han regalat un vibrador de platí i diamants, lo millor, apart del preu que ja de per si esgarrifa, 2 milions de dolàrs, és que aquesta ¿senyora? te un marit dels més desitjats del Mon, guapo, sexi i amb un somriure que tomba. Això sí, per els regals, malgrat els seus milions, te un gust pèsim.
De totes maneres, n'han tret un que pots conectar a l'ipod.... a aquest aparell sí soc adicta... je je al i'pod mal pensats!.
Donant un passeig per la xarxa, descubreixo una pàgina de venda de condons, la varietat existent és desconeguda per mi, és nota que ja tinc certa edat.... el que més m'agrada és descobrir condons negres... però negres de veritat, és a dir.. je je... ja puc tenir fantasies sense necessitat de que el paio sigui negre... només amb un condonet! i si no li miro la cara.... Bueno, no vull desanimar però millor si és talla xl no?.
Han canviat tant les coses i potser fins i tot els conceptes que ja no tinc massa clara la finalitat del sexe... potser depén del dia, si una està juganera, (eroticofestiva), doncs apa, condonets amb llum i sabor, si una està tendreta doncs aquests lubricats que tot ho fan suavet... si una te el dia cansat i vol acabar aviat, uns que diuen que tenen sabor de xocolata... llavor fas ummmm i ja està!, i si per casualitat tens moltes ganes de marxeta i el paio no és massa resistent, doncs un amb efecte retardant, i ànims!.
Llavors, quan começo a entendre una mica de qué va, el meu amic en Pau em parla de les "boles xineses", aiinnss quina por em fas Pau!, un fart de riure ens fem amb aquest tema i és clar... diu que algunes persones les duen posades per el carrer.... ara entenc el somriure d'alguns quan van tots solets per el carrer a pas llauger...
En fi, molt em temo que jo, per molt juganera que estigui, el vibrador, ni de diamants, on trobem un bon producte dels de tota la vida, afectuós, tendret i juganer que presenti armes quan cal..... que treguin els diamants!.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, això!
Idem de idem.

Pinpilin ha dit...

Yo también soy una adicta al iPod!!! Jajaja, aunque bueno, el sexo es mucho más placentero que cualquier iPod... por muchos gigas que tenga de memoria.

A mí me encanta ir a los sex shops y mirar y comprar cosas divertidas. Y sobre todo, me encanta la naturalidad con la que te atienden. Te venden un vibrador, como el que vende unos vaqueros en el Corte Inglés. Y eso es genial.

A mí mis amigas me regalaron unas blas chinas por mi cumpleaños... pero se confundieron y me las regalaron anales! Jajaja... así que me negué a estrenarlas. Si algún día me regalas las vaginales, ya te comentaré qué tal la experiencia! Jajajaja.

Un besazo enorme, Joana!!!!!!