divendres, 7 de desembre del 2007

La mala educació....



Aquesta ha estat una setmana on els mal educats, els exaltats, els fatxendes, els poca vergonyes, i els de l'AVT amb ells, per no dir que son ells, han campat a plaer.
No respectar els morts per terrorisme, no respectar els minuts de silénci per condemnar els mateixos, insultar de manera vil i barruera una persona per la seva condició sexual i no per la seva gestió política, exaltar la bandera espanyola com a símbol de "bons espanyols", com en el seu moment d'altres varen fer amb la senyera catalana, cridar més que ningú per tenir raó i vexar Pedro Zerolo fins que va marxar amb el seu cotxe, això sí, ells eren un grapat, però amb la raó de la violència i els crits i amb l'únic argument de cridar maricón!!.....com si lo més maco del Mon no fos estimar...
I aquests, encapçalats per un "personajillo" sinistre i estúpit, un bocamoll que no respecte ningú, amb una diarrea verbal fastigosa, que acusa sense cap prova, però a la vegada, compta amb el suport del primer partit de l'oposició.
Aquests, benvolguts i benvolgudes, son els que volen governar el proper any, espero no veure aquesta barbaritat. Son, els que amb la bandera ben gran i lluent volen imposar una manera de fer política retrograda y xenofòba.