divendres, 1 de febrer del 2008

Carta oberta a Ildefonso Mármol...



Estimat amic, en català sí, se que no vols que faci cap distinció.
Amic, company, lluitador amb anys i panys a l'esquena, persona íntegre i sincera. Mai demanes res per tu, et limites a demanar millores per Cerdanyola, Califato Independiente la denomines.
Insisteixo, estimat Ildefonso, dimecres al vespre, a Can Palauet, vaig veure una enorme tristor als teus ulls, em vares dedicar un lleuger somriure, però no era el de sempre. Una cara llarga, encara que la nostra salutació va ser, si cap, més afectuosa que mai, deixem que els malpensats mirin malament, tu i jo sabem que és la veritable amistat, i és el que tenim.
Em parlat sovint, massa i tot, de com i de quina manera s'harien de fer les coses, i no ens en sortim massa bé, cert, però també hem dit sovint que la lluita no pot decaure, que hem de treballar des de dins, des de els budells, per poder canviar les coses, no canviís d'opinió, siusplau, Can PSC et necessita, jo et necessito i tanta i tanta gent que opina, pensa i ho veu com nosaltres. És normal decaure de tant en tant i veient segons quines coses, però no baixis del carro, siusplau.
No et penso donar la llauna, no et penso obligar ni pregar, sols demano que miris el teu cor, sí... en sèrio, mira dins i veuràs que no et pots decantar, que tenim que seguir i obrir camí.
Fora palmeros, interesssats vàris, trepes i visionaris, visca el Socialisme actiu, el que defensem molts i moltes i sobretot, visquen les persones tan estupendes com tu!.
Idefonso, t'estimo amic!.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I quin és aquest projecte? Només fas que queixar-te i mai veig idees, no?

Joana ha dit...

"Benvolgut" anònim?...
El projecte és un de sol, però amb punts de vista diferents.
Em queixo?, cony, pensaba que aquest era el meu bloc i per tant podia opinar lliurement no?.
Faig propostes, ja ho crec, en vaig fer al programa de les municipals, àmbits cooperació i dona, en faig a qui cal fer les mateixes, sovint no m'escolten, cert, però aqui segueixo.
Potser t'has donat per aludit en l'àmbit palmeros o llepes variats?, doncs ja saps, si et molesten les meves queixes per quin motiu entres?, no és obligat no?. El bloc ha de refelctir com soc i penso, no pretenc quedar bé amb ningú, però abans que llepa, malvista!.
De blocs oficialistes ja en veig masses i jo no els llegeixo, m'aburreixes, m'aburreixen.
Primer he pensat borrar el teu comentari, total aquest escrit és una carta afectuosa a un estimat company i amic, volia fer constar el meu afecte per ell, potser estàs molest perque no ho faig amb tu?, ja saps, els palmeros no son del meu agrat.
Apa, bona tarda.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Gracias Joana, aunque me ruborizan tus eleogios immerecidos.Intentaré tomarme un par de cafés, tengo la tensión política demasiado baja.Un abrazo

Anònim ha dit...

políticament estic totalment d'acord amb vosté de la trajectòria d'aquest senyor, pero no pas amb la idea que es ven del representant de Cerdanyola, no s'ha portat be ni molt menys amb les entitats que han estat, algunes d'elles, més de 50 anys funcionant amb el respecte de tots. No pot ser que per un rebot, justificat o no, arribi a destruir i humiliar tant a entitats com a persones amenaçant que amb el seu "poder" al PSC pot fer el que vulgui al barri. Tot i aixó com ja li he dit, la trajectoria política ha sigut notable. Crisol

Anònim ha dit...

Crec, sincerament, que el sr. Ildefonso Marmol hauria de ser un mirall per tots nosaltres.
Tant de bó, haguéssin en el món molts més Alfons Marmol.
A.C.