diumenge, 13 d’abril del 2008

A governar!


Ja tenim nou govern, per primer cop i com molt bé explica la Glòria al seu bloc, més dones que homes, no tindria que ser notícia, ho se, però forma part d'aquesta igualtat que portem reclamant tants i tans anys. Per treballar amb ells, no contra ells.
He defensat sovint que les dones fan política d'una altre manera, les que en fan, és clar, les de "foto i escote" no compten., que també ni han.
La mirada de les dones, és evident, és diferent.
També he dit i escrit que si manesin les dones, no hi haurien guerres, a molt alt nivell, ho se. El sol fet de pensar en perdre els nostres estimats, fills, parelles o famílies, hauria de servir per negociar i dialogar.
No se, encara, si estic, o no, contenta amb el govern. Veurem cap on camina i com ho fa. Dels dos ministres catalans, m'encanta, però molt, una dona a defensa, crec que ho farà molt bé. De l'altre, jo, chissst.
Com sempre, don depresión, ha sortit dient que és un govern "continuista"... perdò?, ha llegit els noms i vist les cares?, segur que no, la cosa és ser negatiu.
M'agrada la cartera d'Igualtat, una dona molt jove i reivindicativa, ara que faci cumplir la llei al 100%.
Alguns no hauria d'haver seguit.. la Magdalena.. uffff, aquesta no que no.
Espero que Gaspar Llamazares s'equivoqui, opina que és un govern que decanta cap a la dreta....
Ara, sols espero una cosa, que les Secretaries i sub secretaries, també tinguin paritat, no sols el que veu la "galeria", que això, aqui a la Generalitat ho varen fer.... fatal!.

6 comentaris:

Montse ha dit...

jo també penso que la Magdalena Alvarez hauria d'haver estat substituïda, encara que només fos per respecte als catalans...

En fi... un vot de... confiança?

Bon diumenge, guapa!

Unknown ha dit...

Si l'Acebes no va dimitir després del que va fer i dir, crec que lo de la Magdalena es algo que es pot perdonar, a més va dir que ho solucionaria i ho ha fet, el que passa es que la gent només veu les coses dolentes. Fernández de la Vega Presidenta!!

Anònim ha dit...

Bon dia, xula!
Veig que hem coincidit en escriure tema. La notícia més important del dia, al meu parer.
Bon diumenge.

El veí de dalt ha dit...

D'aquest "elenco" me'n sobre una... I la de 31 anys...massa jove per ser ministre?

Striper ha dit...

SI!!!!! cap dubte la magdalena sobre es una burla i una clara mostra de la flebessa del PSC.

Ferdinand ha dit...

Paritat, a quin preu?
Tan hauria de ser si aquí baix ens hi penja una coseta o no ens hi penja. Igualtat vol dir que sí ets bo estàs dins encara que siguis home o dona, i si ets dolent estàs fora encara que siguis home o dona, i almenys 1 dona de les d'aquí hauria d'haver tingut la decència d'haver dimitit, que al seu darrera ni ha un altre presumiblement igual de preparat, home o dona. Això no importa, el que compta és si val.
Zp ha format govern mentre es fumava un porro, perquè n'ha fet de grosses, i no ho dic només per la Melani... als catalans del psc que es psoe l'han ajudat a guanyar es eleccions i se'ls pixa a la cara, quina barra! Amb l'actual situació, Zp serà tant més desgraciat per Catalunya que en l'època de la primera legislatura del senyor Anzar (i mira que li tinc mania!). Temps al temps.