dimecres, 18 de juny del 2008

Això si que NO!


Llegeixo una notícia que em deixa del tot "patidifusa".
Han inventat un robot que fa petons... i una altre que diu que al 2050 podrem, podràn millor dit, tenir un amant robot... sort que no veuré aquest disbarat.
Com és evident ho han inventat els japonesos i la notícia diu que podràn ser sensuals, etc....
A veure.... com podem caure tant baix?.
Podràn tenir el tacte de la pell?, la olor, aquestes olors tant personals i excitants, que en duen a la passió i el plaer... els gemecs a cau d'orella...
Com una màquina ens ha de besar fins perdre el sentit i el pudor?, fins i tot el senderi?.
Quina màquina pot fer lliscar els dits per l'esquena, posar la pell de gallina, quins dits poden tocar les nostres cuixes amb delicadesa, o no, i saber com i quan, quina llengua pot envair les nostres intimitats i fer pujar de to els gemecs i la passió?. Quins melucs poden seguir el ritme cadenciòs i fort que requereix el moment?.
I quan el cos, ja satisfet, es relaxi, l'abraçada aquella tendreta qui la dona?.
La d'una màquina segur que no. Cap màquina és més perfecte que un bon company de llit.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap robot podrà mai substituir segons quins moments i, si parlem de sentiments...I a més a més, tan malament van les relacions humanes????
Bona descripció del desig!

Anònim ha dit...

Hen fan pena qui ha tingut l'idea que li deu haber passat? ho que pensa? os aseguro que per molt malament que vagin les relacions a mi robots nanay,(abans em faig celibe)aquesta paraula no ser ni com s'escriu, ser el que vol dir millor que un robot
TERESA

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Carai amb els japonesos......jajaja, qui no hagi fet servir una joguina sexual uqe tiri la primera pedra.

Qui diu que és per substituïr a una persona? A més, qui no ha mirat la televisió per no "escoltar" a la parella? deixem que s'inventin aquestes màquines i no màquines per a la guerra!!!!!!!
no heu pensat mai que darrera aquests "invents" hi ha altres finalitats, potser més importants?

Algú s'ha parat a pensar que potser la mentalitat dels japonesos és diferent a la nostra? i qui és per dir que la pròpia és millor que la d'ells?

Napoleón Bonaparte ha dit...

Yo, si han solucionado el tema de los calambrazos que se va dan los primeros prototipos, no creo se mala idea ;-)

Un Saludo

Así vamos

Anònim ha dit...

Jo encara estic al·lucinant...com poden plantejar-se una cosa així...no se pas on arribarem. Que inventin els robots que vulguin, jo tinc claríssim que com un bon home no hi ha res, jeje

Anònim ha dit...

ai que bé! una amant robot que no li hagis de dir t'estimo ni convidar-la a sopar per fotre un sant polvo!
això és progrés i ho demés punyetes!

Joana ha dit...

Anònim... aixì et va no?
Si no saps dir t'estimo, gens imprescindible en el sexe, i ens veus com "algo per fer un polvo", la màquina l'han inventat per tu, sense cap dubte!

Isa ha dit...

No crec que aquests robots es facin per substituir res, sinó per gent que d'altra manera no té accés. També tenen dret! encara que només obtinguin una ínfima part del que seria en la realitat. A mi em fan pena.