dijous, 26 de juny del 2008

L'amor ha de ser lliure...





O de quan les campanyes institucionals m'agraden, que és poques vegades.
He trobat aquest vídeo per casualitat, al blog de Toni Soler, que a partir d'aquest moment penso seguir, no l'havia vist, el vídeo, però al meu despatx de Can PSC tinc penjat un cartell on diu el mateix, l'amor, no pot tenir ni fronteres ni barreres, això sí ha de ser inconstitucional.
Estimem i estimeu de forma lliure i si us critiquen, passeu, a la fí, lo important, és estimar segons voleu, no segons pensin els altres.

5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Si … de masclisme i també de feminisme retrograda, fa mal sentir algunes paraules de les que és creuen feministes per el sol fet de ser dones.

És una pena que existeixin extremismes

Maite ha dit...

Que maco seria Joana, tant de bó tothom ho pogués veure així.
Moltes vegades tu estas sotmes/a i ni tant sols te n'adones.
Jo voto per l'amor lliure total i completament lliure, però per situacions que he viscut i he vist que vivien, crec que es una utopia.

Toni Soler ha dit...

Bon dia Joana:

Gràcies pel teu enllaç amb el meu blog i pel teu interès. Hi ha bones campanyes institucionals però, potser pel cost que suposen per als contribuents no es realitza la difusió necessària.

Disculpa la meva intromissió Joan (felicitats) les paraules poden fer mal però no maten. Com pots comparar el masclisme que pretén la submissió de la meitat de la població amb el feminisme que pretén precisament el seu alliberament?

Anònim ha dit...

Molt bonic, tan bonic que encara queda camí per arribar.
Tant de bo!

Anònim ha dit...

No puc més que recolçar aquesta campanya, la força de la qual rau en ensenyar des de petits com hauria de ser una relació amorosa positiva i alliberadora.

Treure'ns del cap la imatge romàntica de la gelosia, de la dependència envers l'altre, del control sobre l'altre... Crear una nova parella que et reforça, que et respecta, que et dona espai, que confia, que fa créixer, que estima positivament...

No perdem el temps en obrir una guerra de sexes, homes i dones hem de treballar junts per demostrar que hi ha una altra manera d'estimar-nos.

Ara mateix tots tenim una lliçó a aprendre: No hem d'estimar més, hem d'aprendre a estimar millor.