dimecres, 9 de juliol del 2008

Fer" Xarxa"...


Les darreres setmanes he intentat estar al dia amb una xarxa d'aquestes anomenades "socials", és a dir, no serveixen per lligar, vaja, crec jo, que avui serveix gaire bé tot!
Bé, em vaig donar d'alta al facebook amb una invitació del meu fill Daniel.
Els primers dies ni ho vaig mirar, després de 7 hores davant un ordinador a la feina, doncs no tinc massa ganes de fer servir el de casa, però he anat posant alguna foto, m'he inscrit a alguns grups reivindicatius i tinc alguns amics i amigues que sovint estàn connectades al mateix, ni que també les tinc al msn, molt més pràctic al meu entendre.
Lo més curiós que m'ha passat en aquesta xarxa és que responen unes preguntes d'una mena de "joc" que porta per nom "de quina corda política ets", crec que m'ho va proposar la Judit Vives, va resultar que les meves idees son més properes a IC que no pas al PSC, encara flipo!
Diu en concret:
ets un socialista de l'antiga escola, la igualtat de les persones està per damunt de tot i l'home ha de buscar l'equilibri amb la natura. Tot i que has acceptat que la revolució internacional es un fenòmen poc probable penses que treballant desde les institucions es pot arribar a un sistema socialista.
És una eina un tant curiosa, molt més curiós és veure com t'afegeix la gent , gaire bé sense conèixer'te ningú i com d'altres coneguts i conegudes no ho fan.
També em vaig donar d'alta al Neetlog, també per invitació d'una coneguda, i aqui encara entro menys, apart, aquesta "xarxa" si sembla per lligar, no tinc tant de temps i al vespre, segueixo preferint una bona estona mirant la tele amb en Martí, i després llegir, que no pas engegar l'ordinador!.
Però bueno, m'agrada conèixer gent nova, i aquestes son unes eines més.

3 comentaris:

Striper ha dit...

A mi també m'arriben coses d'aquestes pero no ho acabo d'entendre no estic prou a la page.

Toni Soler ha dit...

El mundo sigue siendo un pañuelo. Internet nos acerca más.

Salud

Isa ha dit...

Crec que estic als dos, però ni l'obro mai...