dijous, 27 de novembre del 2008

Dubtes existencials.....


O també, qui vigila al vigilant?
Avui, dia intens i ple de sorpreses, bones i d'altres no tant, algú m'ha explicat la situació que viu a la seva empresa, a veure què opineu per aquí....
Aquesta persona és molt conscient que el seu cap està incomplint la "llei" de la seva empresa. No sols això, fa trampes, enganya i a més, juga brut.
El tema és que ha volgut implicar la gent que te per sota, una d'elles és qui m'ha fet la consulta.
Un altre tema és que igual que ara li demana això, i a més de males maneres, d'aquí uns dies la poden acomiadar per incomplir els estatuts d'aquesta empresa.
Ella te clar que no vol jugar cap joc brut, les normes estan per complir-les, però també sap les males arts que el "sujeto" fa servir i aquesta tarda n'ha estat testimoni ella mateixa i és clar.... sap que li perilla la feina però pensa tirar endavant el que havia previst....
I em pregunta.... Joana.... com ho veus?....
Jo se que te raó i li dono tot el meu suport,tot.... una altre cosa es quan el "sujeto" en sigui conscient i engegui la seva "màquina de desacreditar"....
Que faríeu vosaltres?. Difícil no?. La llei ha de ser igual per tots i totes o bé els "jefecitos" tenen "barra lliure"?.

4 comentaris:

Montse ha dit...

Igual per tothom, reina mora. Però es fa difícil, si, molt difícil. "Vaya marrón"... espero que te'n surtis!

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

La qüestió és tenir informació i proves físiques, clar que si és tenen et poden dir que son temes confidencials interns.
Fa olor a cremat això

Striper ha dit...

Dificil situació...Bon cap de setmana guapa.

Toni Soler ha dit...

La situació és molt difícil, qui es posa en la pell del treballador, desgraciadament no disposem ni del nostre propi lloc de treball.

Sort