dijous, 4 de desembre del 2008

Patentar paraules....


No se pas si es pot fer, però estic pensant en patentar una paraula que segons sembla, i s'hem acusa, jo he fet famosa.
Ja fa temps vaig escriure sobre els "palmeros", de fet he escrit al respecte més d'una vegada i de dues i de....
Doncs bé, sembla ser que s'ha posat de moda i cada vegada que algú la fa servir, la "culpa" és meva, com si jo em pasés el dia predicant la mateixa.
He estat més de 10 dies sense ordinador, les poques lletres que heu llegit, no he visitat blogs ni res de res, les he escit des de casa del meu fill Daniel.
Bó i així, creuen que faig campanyeta amb la paraula i no és així, no tinc cap interés en això, paso i prou.
Però... i si la patento?, potser faré el primer "duro" no?.
I pensar que la parauleta em va venir al cap pensant en els "Palmeros de Palma del Rio" que sempre piquen de mans en qualsevol situació... soc una incompresa!!!

9 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Mira que bé, ja fa alguns anys que aquesta paraula l´abia sentit dir, i sempre amb una expressió mol semblant (per no dir igual) que la famosa ... és un pilota, és un rastre.

Si la tina que comprimir l´idea de la mateixa i anar a la rel, et diré que d´aduladors el món n´ha moltisims (escriure alguna cosa al meu bloc)

Salut i força

zel ha dit...

BUFONA, QUE JA NO ESCRIUS AQUÍ?

Anònim ha dit...

Si la paraula per mi te el significat que si li suposa.Vol dir jalear el que un altre fa o diu en principi era per els que canten o ballent, i ara es fa servir per gent que ni una cossa ni altre.Si es fa sentin-lo no es res pero si no es com vendre la teva anima

Vanessa ha dit...

Jajaja... em temo molt que algú ja se t'haurà avançat... però per provar-ho...

Montse ha dit...

Palmero sube a la palma y dile a la palmerita, que se asome a la ventana, que su amor la solicita

Recordes?

Deja que me ponga la mantilla blanca, deja que me ponga la mantilla azul, deja que me ponga la de colorado, deja que me ponga la que quieras túuuuuuuuuu

Cantem?

pere pascual "pic" ha dit...

A bon segur que et quedes com jo amb Los Sabandeños tot cantant:
Palmero sube a la palma / y dile a la palmerita / que se asome a la ventana / que su amor la solicita / que su amor la solicita / Palmero sube a la palma.

Aquests son palmeros i no altres.
Una abraçada

Pere

Dr. Flasche ha dit...

Sempre m'he preguntat que soc. Un palmero? un visionari? Potser un oficialista...

No ho sé pas. Em pica la curiositat esbrinar-ho i a l'hora em fa por. Sempre m'han fet de por els comentaris i els judicis de la gent que no em coneix.

Reconec que també es possible que encara no m'hagin posat cap etiqueta i que llavors aquest comentari sigui més una reflexió en veu alta que no pas una pregunta encuberta per tu Joana.

Així que mirant-lo d'un costat i d'un altre, crec que l'únic que puc dir es que jo, Dr. Flasche a la xarxa i David Bote a la vida real, sóc un home amb barba.

Sergi Bonamusa i Turon ha dit...

Bona la idea de patentar, però els Sabandeños se t'han avançat i si perseveres en l'intent vigila no sigui que els de la SGAE et piquin el crostó.

I si a algú no li agrada expressió que sembla ha fet fortuna, sempre quedarà el recurs d'utilitzar sinònims tipus "pilota", "xupadallonsis" i tants altres que la llengua d'en Fabra i de les homilíes d'Organyà ha posat al nostre abast.

Javi ha dit...

Jo només dic que em faig les mateixes preguntes que la resta de comentaristes d'aquest post.

I bé, posats a palmejar, almenys que sigui movent l'esquelet en una bona nit de rumba catalana.

Per tant, si voleu canviem l'apelatiu i enlloc de palmeros, perque no en diem rumberos. Així segur que entre tots ens ho passarem més bé i riurem plegats durant una bona estona.

Bon dia Joana.