dimarts, 6 de gener del 2009

Aqui falta gent...

Jo plego de la feina a les 8, per tant no hi puc anar, però per si algú no ho sap encara...



I per els que encara no ho tenen clar, aquesta imatge de El Periódico potser els obre una mica els ulls. Més del 30% dels morts son nens.....
Sobren les paraules...

8 comentaris:

Striper ha dit...

A la mani falta gent i alla falta enteniment.

Francesc Puigcarbó ha dit...

lamento discrepar,. sóc dels qui no tan sols no ho te clar, sinño que el que si té clar és que si de Hamas depenguès el genocidi a la inversa ja s'haurua finiquitat. No fotem oi deixem cadascú al seu loc en aquesta guerra en la que hi ha tant d'odi que fa que no sigui possible la pau, però si us plau, no caiguem en l'autocomplaeça tant de les esquerres, Hamas sobreviurà a l'Estat de Israel, i aquest es el drama dels israelians que ho saben i per això lluiten amb totes les armes, ens agradi o no.

Anònim ha dit...

Jo tambe plego de la feina tard, 10nit, pero estare amb esperit;per les persones que no ho tenen clar, feria un recordde totes les matançes que s'han fet i que no han servit de res....FALTA ENTENIMENT i menys egoisme

Montse ha dit...

no entenc el per què de cap guerra... no entenc d'odis i de por (com deia la cançó). Com no s'asseguin aviat a parlar com les persones, acabaran massacrant-se els uns als altres. Que trist!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Allà hi serem! Com diu la Montse, cal diàleg!
Bon dia Joana.

Martí Torres ha dit...

Avui surt al Tot Marató en portada! Lo bo és que encara es fan aquestes concentracions (de 500 persones, diuen) que protesten per una injustícia, com deia ahir el de les notícies, és "Una guerra absurda", Perquè les bombes són només a un cantó! També és bo que anem de conjunt, amb el palestí!
Martí.

nek ha dit...

Es una impresión mia o los terroristas se escudan detrás de los civiles?.Todas las guerras son malas y no se puede masacrar a una población,porque escondidos entre ellos se encuentren los terroristas.
Esa foto es muy clarificadora de lo que está pasando y los israelitas saben de sobra que no los podrán barrer de la faz de la tierra que parece ser que es lo que pretenden.
Tenemos poca memoria ,no nos acordamos de las masacres, de pueblos oprimidos,siempre es la misma historia.