dilluns, 9 de març del 2009

Càlida sensualitat.....


Gaudeixes del solet que t'omple la cara, besa els teus llavis i dona al teu cos, encara encongit per l'hivern, les primeres insinuacions d'una propera Primavera....
Deixes lliscar esquena avall la jaqueta, l'acabes treient i posant penjada d'un braç. Després poc a poc, el tirant del top llisca barç avall i deixa veure aquesta roba interior que fa temps guardes per una ocasió especial, que va arribar, però de tant en tant la portes per gaudir aquesta per tu mateixa.
Amb l'escot insinuant segueixes el camí, saludes aqui i allà ni que al ritme de la música que penja de les teves orelles no et vols aturar, has sortit a gaudir de la solitud d'aquesta estona, no buscada, però si gaudida.
Quan trobes el lloc perfecte seus una estona, creues les cames i prens el solet, saps que demà el teu escot tindrà forma de lletra V però tan es.....
Per fi obres el llibre que has dut des de casa, però un cop has pasat quatre pàgines saps que no et pots concentrar, records d'un vespre encantador, la calidesa viscuda, la calma retrobada i aquest dia tan estupendo.
I això que el parc és ple de gent, tu, ni veus ni escoltes, sols recordes i veus que un cop més, han pasat els mals moments i aqui seguim, forta, un altre cop, a punt i preparada.
Com n'és d'estupenda la Primavera d'un diumenge com aquest....

L'altre Primavera
(Jesus García Boadella)

L’exuberància i els matisos de color que genera la tardor, el seu
malenconiós romanticisme i la suavitat del seu clima, acariciat
per suaus i onejants llençols d’aire que recorren el nostre cos,
sols són comparables a la dolça primavera.

3 comentaris:

Montse ha dit...

ÔÔ Té a veure amb el sopar a mitjaq llum? mmmmmmmmm

Anònim ha dit...

Per on vaig anar jo el sol era el mateix, però feia un airet ben fresc, no em vaig treure ni una peça de roba...

Striper ha dit...

La roba interior aquesta m'ha sublimat.