dilluns, 4 de maig del 2009

Catarsi....




Diu el diccionari: Catarsi: Exteriorització i expressió verbal de continguts mentals vinculats a situacions traumàtiques, els quals han estat allunyats de la consciència mitjançant el mecanisme de la repressió. o bé: Purificació de les emocions de l'espectador produïda per l'obra d'art.
Això és el que hem fet tant dissabte com diumenge en Martí i jo. Neteja general i expulssió de males sensacions i emocions.
Dissabte, quin gust d'expossició, Sorolla, al MNAC, amb en Dídac i ell, donar un biberó tot contemplant les seves obres d'art, a mitja llum, després d'una bona caminada, des de l'Estació de Sants fins a dalt del Palau, empenyent el cotxet i gaudint de la mútua companyia i de la caloreta.
Després berenar a Passeig de Gràcia, i tornada a Mataró batent tots els rècords, 1:40 minuts!, via Montcada... és a dir, varem saber el gran resultat de fútbol quan ja havia acabat.
Diumenge, una mica més de solet, Sant Ponç per Mataró, geladet per la Rambla i a la tarda, teatre, al Tívoli, Traces, espectacle barrejat d'acorbàcies, ball, música... ens va encantar als dos.
Hem fet "neteja" sense tocar tan sols el tema, que prou malament ho varem passar divendres...
Les imatges son de Ramon Solé, nosaltres ens varem deixar la càmera!.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Mes que catarsi, tot un exorcisme, petons guapa.

Anònim ha dit...

Un pont ben aprofitat, sí senyora!
Petonets.

pepi ha dit...

Hola Joana:
Nena quins caps de setmana més guays que fas.
Per cert, el divendres anem a veure Traces. Ya veig que et va agradar.
Una altra cosa: vui deixar-te el llibre 39+1 de Silvia Soler. Me he reido tanto y no se porque a veces pensaba en ti. Crec que t'agradará.

Petonicos