dissabte, 16 de maig del 2009

Mercadeig de vots....


Per pura casualitat arriba a les meves mans això: El PP propone que el Ayuntamiento de Barcelona exprese su respeto al himno. (Espanyol, és clar).
Flipo, un cop més.
Alberto Fernández Díaz, diu a més: El presidente del grupo municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, que ha presentado la propuesta en rueda de prensa, ha asegurado que "no se puede pasar de puntillas" sobre la pitada en el campo de Mestalla mientras sonaba el himno nacional al comienzo de la final de la Copa del Rey de fútbol, "no tanto por los silbidos, sino por la no reacción".
I la meva pregunta és, en quin moment i per quin motiu, amb els problemes que te la ciutat, greus, l'Ajuntament ha faltat al respecte al mateix?.
És a dir, uns i unes aficionats van a un partit, les aficions dels dos es comporten estupendament, xiulen un himne que no senten seu, i l'Ajuntament, el català, és clar, ha de fer una exaltació del mateix?, no fotem home!.
Vaja. no se què pensa fer l'alcalde, però no cal, ni fa falta i això recorda certs temps del "movimiento" o tenies que demostrar el teu patriotisme, abans que no preguntessin, no fos cas que acabessis a la Modelo!.
Tot això, lligat a la manía de que a Catalunya es persegueix els castellano parlants.... fa pudor!
No es pot ser més "burro".

2 comentaris:

Fer ha dit...

Moltíssimes gràcies per fer-me... una miqueta de cas. Mare meva que rovellat tinc el catalá Joana, no t'ho pots ni imaginar. Força per la campanya... la necessitarem. Petonets.

Anònim ha dit...

ACTITUTS COM LA DELS GERMANS FERNANDEZ DIAZ, NO SON PER RECOLECTAR VOTS PRECISAMENT,SON UNS POCA-SOLTES,FILLS DEL S.E.U,ALMEINYS EL JORGUITO.PERO NO SABEN FER RELACIONS PUBLIQUES.EL MILLOR EN AQUESTA TASCA EL TANDEM ZARAGOZA-ICETA.
JUGAT AMB BCN.