dilluns, 13 de juliol del 2009

Menjar o sexe?...


Llegeixo, amb un grau elevat de preocupació:
Els espanyols senten més plaer amb el menjar, sobretot amb la xocolata, que amb el sexe, segons un informe presentat sobre la 'Evolució del Plaer a Espanya', i realitzat entre 8.351 persones, que recull que asturians i extremeñs són els que més gaudeixen del plaer.
On anem?, tant dolent és el sexe que es practica en aquest país?. Lo pitjor, l'ordre preferit dels plaers: Menjar, família, viatjar, la xocolata i el sexe!! en cinquena posició!.
L'estudi, seriós, la fet la Universitat de Barcelona, i l'he llegit al 20 minutos.
A Espanya, les dones superen als homes en la seva capacitat de gaudi, amb un "117 de Coeficient de Plaer enfront del 114 masculí", encara que a nivell mundial passa tot el contrari. Les espanyoles prefereixen experiències lligades a la relaxació, mentre que els homes opten per plaers que els permetin acte-realitzar-se.
També diu aquest estudi que les dones superem als homes en "capacitat de gaudir", no se si només a nivell de "tripejar" o de sexe, no m'ha quedat massa clar, ni que com està el "pati"... casi segur que gaudim més amb un bon jabugo!!
De totes maneres.... jo segueixo preferint una bona nit de sexe en bona companyia...
Quin país... mare meva!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No creguis, alguna prefereix el sexe a la xocolata...

Unknown ha dit...

Millor menjar fent sexe jajaja!

kika ha dit...

segurament moltes prefereixen el sexe a la xocolata, però això diu molt em favor del sexe, perquè davant d'una bona xocolata ... !!! :-)

Toni Soler ha dit...

Sexe, encara que algunes barreges amb aliments poden resultar... explosives, (diuen) jejeje