dimarts, 26 d’abril del 2011

Petites, però no menys importants....

Des de que treballo per la Comarca, a nivell PSC, és clar, he conegut un munt de gent nova.
Algunes d'aquestes persones les tenia "vistes", no en va érem al mateix edifici.
Doncs he pogut comprovar lo sacrificat que es ser membre d'una d'aquestes agrupacions.
Son un grup reduït de gent, amb moltes ganes, amb molt bona voluntat, que fan molta i molta feina de manera desinteressada i sobre tot, la fan en les seves hores lliures.
Tots tenen una feina, una vida, fora de l'agrupació. Han de dur les garrofes a casa i per aquest motiu, els admiro molt, els ajudo tant com puc i mai, però mai, demanen res sense dir gràcies....
És evident que puc dir algunes excepcions, ni que com podeu imaginar no ho faré, persones "trepes" i que viuen del "rollo" en tenim i en tenen a tot arreu, però la gran majoria, son un exemple del que hauria de ser la bona política, el saber fer i el saber estar.
Aprenc molt amb ells, gaudeixo, fem broma i saben que poden comptar amb mi, sigui l'hora que sigui. Estic fent veritables amistats i tornant a gaudir amb la feina.
He de reconèixer que duc una etapa, estupenda, recordant vells temps de com era la política, la gent que hi havia, en queda tant poca...
Ser petit i ser persona, aquesta és la bona política.

2 comentaris:

Jaume Plá ha dit...

Joana, llàstima que per poca gent "trepa" i paguen tots.
Però sempre es meravellós haver conegut persones com tu, i d'altres que no es mereixen que els critiquen per quatre arreplegats, siguin de qualsevol partit.

Garbí24 ha dit...

tu ho has dit...la política ja no és com abans