dimarts, 6 d’agost del 2013

Viure un estiu Mataroní.


Aquest estiu amb en Martí no hem marxat enlloc.
El tema econòmic és una part, però la més important és que ha vingut en Daniel, des d'Austràlia, a passar les vacances. Ha fugit del fred de Melbourne, uns 10º, quan jo hauria marxat cap allà amb els ulls tancats i fugint dels 30º que tenim aquí. A ell li agrada la calor, què hi farem!
Tenir un fill a 16.000 quilòmetres i marxar quan ell ve... doncs vaja com a mínim no seria normal!.
Teniam moltes ganes de veure'l, són 11 mesos i ni que el Facetime fa la seva funció, de vegades el Skype, doncs encara no han descobert la manera d'abraçar via "pantalla".
Pensem fer cosetes per aquí, ahir vàrem anar a Barcelona, varem veure l'exposició del MACBA "Art, dos punts", vàrem fer les Rambles, com no!, vàrem, en fí, passar un munt de calor, però de gust.


Farem escapades petites, soparets, gaudirem, a la fi, de la companyia aquesta que vés a saber quan tornarem a tenir. Ni que sóc afortunada, el meu fill Daniel fa dos anys que viu a Melbourne, s'hi pensa quedar ): , i ja ha vingut dues vegades.
Una part important del meu temps el dedico a llegir, malgrat que havia previst 8 llibres per aquest estiu he hagut de fer una compra urgent de dos, estava gaire bé sense.. i això si que no!
Ahir, dins aquesta calma que m'envolta, relax, desconnexió, varem celebrar saber que les "meves nenes", l'Elisabet i la Jordina, seran mares, tindré un nou nét i es dirà Biel. Ja fa molts dies que ho se, però ahir vàren confirmar el sexe. Elles ja duen juntes 11 anys, és bon moment.
Estem tots i totes molt contents, tercer nét... no esta malament no?.
Total, està sent un estiu amable, molt tranquil, potser massa i tot, però em venia tant de gust...
Ara l'objectiu és una foto amb tots i totes junts!, cosa que no és gens senzilla, però és el regal que vull pel meu aniversari.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tret de l'enganxifosa calor, no està pas malament l'estiu a Mataró. Tot té els seus avantatges i els seus inconveniets.
Ara, que seràs àvia d'un nen, això sí que és una boníssima noticia. Felicitats a les mares i a tota la família, lectora...
petons.

Garbí24 ha dit...

no importa el lloc.....el més important és amb qui. Tot el demés és superficial

Anònim ha dit...

Més content estic jo de saber que també podrem estar junts a Melbourne aquest Nadal!

Ametlla ha dit...

Bon estíu guapa i gaudeix amb els fills, Per cert, felicitats de nou pel petit que hi ha en camí.
Bon estiu!

Relatus ha dit...

Estareu molt bé, a 30 graus mínim, però plegats. Enhorabona pel petit Biel

Josep ha dit...

Saps que hi ha europeus que venen de vacances al Maresme?

xelofont ha dit...

potser no us moureu fisicament gaire però tindreu el cor ben remogut de sensacions boniques, me n'alegro molt, disfruta'ls a tots i a totes...bon estiu!!

Montse ha dit...

per parts.

havia llegit (precipitadament) "un estiu maratonià"... després ja he vist que era mataroní!

moltes, moltes felicitats a les mares i a l'àvia per aquesta notícia tan fantàstica d'en Biel.

I dir-te que gaudeixis molt (que ja ho fas) del teu nen que viu a melbourne, perquè - certament- el tens molt lluny i val la pena, quan és amb tu, que estigueu totes les hores que pugueu ben junts!