dijous, 23 d’octubre del 2014

Mataró, ciutat de valors?

Perdona?.


Ja he preguntat, i més d'una vegada, quan ha costat aquest "agermanament" entre aquesta revista, de gentdemataródetotalavida, MTV per la gent del poble, i la ciutat de Mataró.
Com podeu entendre ningú m'ha respost, a ningú interessa estar malament amb premsa i molt menys als polítics. De CAP partit, avanço.
Però la meva pregunta al títol ve donada per quin tipus de ciutat tenim ara mateix, crec que mai, mai, havia vist la ciutat més deixada, més bruta, els carrers menys cuidats, merda de gos a tot arreu, (ja se que l'incivisme és cosa de l'amo o mestressa de l'animal), però el conjunt, és patètic.




Tenim un govern que no fa res, ni se'l veu ni escolta, ni exerceix, un alcalde que ja està més fora que dins i que ens ha encolomat a la ciutat la Festa del Cel bo i que ell marxa, així, per l'article 29, una festa? que val 250 mil € per uns avions que contaminen i no hi ha diners per arreglar i netejar els carrers com cal. Espero que el proper alcalde tiri enrera aquesta estupidesa.
Valors?, quins valors imparteixen?, quan ha valgut posar als bussos, tan malmesos!! aquest anunci? i fer la campanya?.
Els VALORS són una altre cosa i de moment, "brillan por su ausencia".
Incivisme institucional tenir carrers com els que podeu veure, i espereu, a la Via Europa he vist autèntiques barbaritats de deixadesa, però no podia fer fotos.
A part, ahir em vaig emprenyar com una mona amb la mestressa d'aquest cotxe, aparcat a la parada del bus i elles, les dues que anaven, fent un cafetó ben tranquil·les. Mentre les que esperàvem el bus, vàrem haver de sortir al mig del carrer per poder pujar, una senyora gran amb molta dificultat per cert.
Valors? Apa vinga!





4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

No hi ha calers per res mes que no sigui corrupcio

Relatus ha dit...

Buf, Joana, si jo t'expliqués... diria que no sou els únics. Que hi hagi sort :)

Joan P. ( JAPS ) ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Insivisme i passivitat per part d´autoritats i usuaris, fa falta consciencia d´urbanitat.